Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έσοδα ρεκόρ εν μέσω προβλημάτων διαθεσιμότητας για την Apple

*
Δεν σταματάει με τίποτα η Apple που καταφέρνει το απίστευτο: να καταγράψει έσοδα ρεκόρ σε μια εποχή που η διαθεσιμότητα του hardware είναι περιορισμένη. Στο πρώτο τρίμηνο του νέου οικονομικού της έτους, η αμερικανική εταιρεία καταφέρνει να πετύχει έσοδα ρεκόρ με πρωταγωνιστή το iPhone 13. Η εταιρεία «έγραψε» στο ταμείο της 123.9 δισεκατομμύρια δολάρια, ξεπερνώντας και τις εκτιμήσεις της Wall Street. Η κερδοφορία της εταιρείας έφτασε κι αυτή σε ποσό ρεκόρ για το τρίμηνο, αγγίζοντας τα 34.6 δισεκατομμύρια δολάρια. Οι πωλήσεις του iPhone κινήθηκαν στο +9% σε σχέση με πέρσι και τα wearables στο +13%. Το 2022 εκτιμάται πως θα φέρει την εταιρεία ακόμη πιο ψηλά, αφού σύντομα αναμένουμε το νέο iPhone SE 5G, ένα νέο iPad Air, νέους Mac mini ή iMac, αλλά και τα νέα MacBook Pro και iPhone 14.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*